سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بازرسی از کلاسهای شوراب صغیر



      

بازدید از موسسات وخانه های قرآنی وروستایی شهرستان کیار

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال وبختیاری،رضا کریمی کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی شهرستان کیار با اعلام این خبر افزود:بازدید خانه های قرآنی روستایی وعشایری با هدف نظم وساماندهی توسط محمد کرمی،‌‌ کارشناس طرح وبرنامه سازمان دارالقرآن در سطح شهرستان کیار صورت گرفت.
محمد کرمی با بیان لزوم وگسترش معارف قرآنی در جامعه گفت:انسان در راه رسیدن به حقیقت نیازمند به هدایت وارشاد است وبدون راهنما هرگز نمی تواند به سعادت دست یابد وبدیهی است که هرچه منبع هدایت،کامل تر باشد میزان دست یابی به سعادت بیشتر است به همین دلیل انسان باید به دنبال بهترین ها در این مسیر باشد.
کرمی در ادامه سخنان خود در بین خانه های قرآنی روستایی وعشایری خاطرنشان کرد:در میان ادیان،اسلام وودر بین کتب آسمانی ،قرآن به دلیل نیازشناسی وجامعه نگری وارائه رهنمودهای بی نظیر وبا در نظر گرفتن وسع فکری وقدرت انسان وهمچنین ظرفیت روحی عرضه شده است ولذا قرآن بهترین منبع هدایت ورهنما به سوی خیر دنیا وآخرت است.

وی در پایان سخنان خود تصریح کرد:ما نیازمند قرآن هستیم وعلاوه برتغذیه روحی وفردی باید با انحرافات وتوطئه های فکری دشمن مقابله کنیم وانتظار است در این خصوص از همه ظرفیت ها وامکانات به بهترین وجه ممکن استفاده نماییم.
گفتنی است،این بازدید وبررسی در تاریخ بیست ودوم مرداد93 در شهرستان کیار صورت گرفت.

کارشناس طرح وبرنامه سازمان دارالقرآن کریم از خانه های قرآنی روستایی وعشایری شهرستان کیار بازدید کرد.

محمد کرمی،کارشناس طرح وبرنامه سازمان دارالقرآن کریم



      

مراسم اختتامیه طرح اوقات فراغت تابستان شهر گهرو

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال وبختیاری،حجت الاسلام علی قاضی زاده،روحانی مستقر شهر گهرو با اعلام این خبر افزود:مراسم اختتامیه اوقات فراغت تابستان شهر گهرودر دارالقرآن امیر المومنین(ع)این شهربرگزارشد

حجت الاسلام قاضی زاده در این مراسم افزود:جوان ونوجوان از مهمترین وتاثیرگذارترین دوره های زندگی انسان است که طی آن شخصیت آینده انسان شکل می گیرد.

وی در این مراسم تصریح کرد:برای رسیدن به راه سعادت واستفاده صحیح از این دوران بهترین راهنما قرآن وسفارشات اهل بیت(ع)است که مسیر هدایت را به انسان ها معرفی کرده اند.در پایان این مراسم به تعدادی از فعالان فرهنگی که حضور مداوم در کلاس داشتند جوائزی اهداءگردید.

گفتنی است،این مراسم اختتامیه در تاریخ بیست ویکم مرداد92در دارالقرآن امیر المومنین(ع)شهر گهرو برگزارشد.


مراسم اختتامیه طرح تابستان اوقات فراغت شهرگهرو در دارالقرآن امیر المومنین(ع)شهر گهروبا حضور حجت الاسلام علی قاضی زاده برگزارشد.




      

برنامه های هسته فرهنگی جوان ناغان



      

دلتنگ امام زمان

 

پیش رو.دور برم، پشت سرم خاکی شد.

.آمدم گریه کنم ناله غربت بزنم..
دهن نوحه گر و پلک ترم خاکی شد.


سرشب آمدم اما به سیاهی خوردم.
غصه قبرتو خوردم سحرم خاکی شد.


یادم افتاد که نسل تو همه باحرمند.
حرف تو آمد و دیدم که حرم خاکی شد.


زحمت شمع و چراغ است در اینجا با ماه.
چون که تابید به قبرت قمرم خاکی شد.


پدرم خواست که تادستی به ضریحت بکشد.
آه افسوس که دست پدرم خاکی شد.


غصه زندگی ات غصه تشییع تنت.
پای غمهای تو خون جگرم خاکی شد.


آنقدر سنگ ازین غربت تو زاری زد.
سنگ قبر حسن آقای کرم خاکی شد.


قصدم این بود شوم سایه ی قبرت آقا.
من درختی شدم و برگ و برم خاکی شد.


گفتم از غربت تو غربت اصلی جا ماند.
روضه خوانی تو کردم اثرم خاکی شد.


روضه صورت حوریه و دست ابلیس.
کودکی گفت جهان در نظرم خاکی شد.


بی حیا آمد و سد کرد ره زهرا را.
مادری گفت حسن آه پرم خاکی شد..


اثر واقعه کوچه خمیدن ها بود..
من خمیده شده اما کمرم خاکی شد..


حرمت فاطمه با سیلی و با طعنه شکست.
مادرم از نفس افتاد روی خاک نشست

 
 شاعر : سید پوریا هاشمی 



ندا لله گانی



      

هسته فرهنگی جوان روستای سرتشنیز

برنامه های هسته فرهنگی جوان روستای سرتشنیز

تعداد دانش آموزان:32نفر

مکان برگزاری کلاس ها:پایگاه الزهرا(س) خواهران سرتشنیز

مربی:خانم رییسی

روحانی:حجت الاسلام سعادت

 



      

ازدواج فرزندان حضرت آدم

پرسشسوالی برایم پیش آمده در مورد حرمت ازدواج خواهر و برادر. در یکی از نشریات در مورد ازدواج فرزندان حضرت آدم پاسخی داده شده بود که به نظر من جای بحث دارد. اول این که آیا حلال و حرام خدا از ابتدا حلال یا حرام بوده یا نه؟ دوم این که در این بحث، از حرام و حلال تکوینی و تشریعی، یاد شده است. آیا عنوان کردن این موضوع توجیه برخی سوال های بی پاسخ نیست. در روایتی از امام صادق هست که پیامبر عظیم الشأن اسلام، این مساله را رد کرده اند. خواهشمند است شبهه پیش آمده برای اینجانب را رفع کنید؟
پاسخ
حلال و حرام اموری بودند که برخی از آنها در هر دوره و هنگام نزول شریعت جدید تغییر می کردند و حتی پاره ای از حلال ها و حرام ها در همان دوره عوض می شدند. بنابراین نمی توانیم حرام ها و حلال هایی را که دین مبین اسلام به عنوان آخرین و کامل ترین دین برای ما به ارمغان آورده است، از ابتدای خلقت آدم ثابت و تغییر ناپذیر بپنداریم، بلکه حلال ها و حرام ها تابع مصلحت ها و مفاسدی واقعی هستند که در موضوعات احکام نهفته است و طبیعتا این مصالح و مفاسد در برهه های مختلف تغییر پذیر می باشند.
اما برای تاکید بیشتر درباره ازدواج فرزندان آدم(ع) توضیحاتی را در این باره ذکر می کنیم. اول این که باید این نکته را مد نظر داشته باشیم که مفسرین و علمای اسلامی بر اساس مدارک اسلامی نظیر آیات قرآنی و روایات اهل بیت عصمت دست به تفسیر وقایع قرآنی و تاریخی می زنند و اگر به زعم شما توجیهاتی هم به کار می بندند بر اساس روایات و آیات است که شاید ما علت تامه آن را نمی دانیم و تنها برخی از حکمت های آنرا درک کنیم. ضمن اینکه شایان ذکر است که اصطلاح حرام تکوینی و تشریعی چندان اصطلاح درستی نیست و با توجه به اعتباری بودن احکام، حلال و حرام و تغییر پذیر بودن آن ها چندان قابل دفاع نمی باشد.
در میان دانشمندان اسلامی دو نظر وجود دارد و هر کدام برای خود دلایلی از قرآن و روایات ذکر کرده اند. اینک ما هر دو نظر را به طور اجمال نقل می کنیم:
1- در آن زمان هنوز قانون تحریم ازدواج خواهر و برادر از طرف خداوند قرار داده نشده بود و چون راهی برای بقای نسل بشر غیر از این راه نبوده، ازدواج آنان با یکدیگر صورت گرفته است. ناگفته پیدا است که دستگاه قانون گذاری از آن خداست: «ان الحکم الا للّه: هر گونه حکم راجع به خداست»(سوره یوسف، آیه 40)
چه اشکال دارد که به طور موقت و از راه ضرورت، برای عده ای این گونه ازدواج در آن زمان بلا مانع و مباح باشد و برای دیگران عموما تحریم ابدی شود؟
طرفداران این نظریه از ظواهر قرآن برای خود دلیل می آورند که خداوند عالم در سوره نساء، آیه 1 چنین می فرماید: «و بث منهما رجالاً کثیرا و نساءا: از آن دو [آدم و حوا] مردان و زنان فراوانی در روی زمین منتشر ساخت.» ظاهر این آیه می گوید که نسل بشر فقط به وسیله این دو تن به وجود آمده است، و اگر غیر از این دو در بقای نسل او دخالت داشتند، باید بفرماید «وبث منهما و من غیرهما به وسیله این دو و غیر آنان...»
افزون بر آن مرحوم طبرسی حدیثی از امام سجاد(ع) نقل می کند که آن حضرت در ضمن گفتاری که به مردی قریشی بیان داشت، جریان ازدواج هابیل را با بلوزا خواهر همزاد(دوقلو) قابیل و همچنین ازدواج قابیل را با قلیما خواهر همزاد هابیل شرح می داد به او فرمود: این مطلب را انکار مکن چه آنکه روش الهی بر این جاری شده است؛ مگر نه این است که خداوند همسر آدم را از خود او آفرید و سپس برای او حلالش کرد... .
علامه طباطبایی در توجیه این نظریه می فرماید: حکم ازدواج، یک حکم تشریعی و تابع مصالح و مفاسد است و حکم تکوینی نیست که قابل تغییر نباشد. از این رو ممکن است که در ابتدای خلقت به خاطر ضرورت بقای نسل در جامعه محدود آن روز که فقط دو برادر و دو خواهر بودند، از جانب خدا حلال گردد و بعد که ضرورت برطرف شد حکم حرمت بیاید به جهت این که ادامه جواز ازدواج با توجه به گسترش نسل و ازدیاد برادران و خواهران موجب اشاعه فحشاء و از بین رفتن غریزه عفت شود.
افزون بر این نمی توان گفت فطرت با این ازدواج مخالف است، زیرا متمایل نبودن طبع نه از آن جهت است که از آن تنفر دارد، بلکه به جهت آن است که این را موجب اشاعه فحشا و اعمال زشت و از بین رفتن غریزه عفت می داند. شاهد بر این مطلب این که، ازدواج خواهر و برادر برای مدتی طولانی در بین مجوس شایع بوده است. (برای آگاهی بیشتر ر. ک: ترجمه تفسیر المیزان، ج 4، ص 239 - ج 16 ص 399)
2- نظر دیگر آن است که چون ازدواج فرزندان آدم با یکدیگر ممکن نبود؛ زیرا ازدواج با محارم یک عمل قبیح و زشت است، فرزندان آدم با دخترانی از نژاد و نسل دیگر که در روی زمین بودند ازدواج کردند. بعدا که فرزندان آنها با هم پسر عمو شدند، زناشویی میان خود آنان صورت پذیرفت زیرا نسل آدم نخستین انسان روی زمین نبوده بلکه پیش از آن نیز انسان هایی در زمین زندگی داشته اند.
حاصل این که ممکن است گفته شود: پسران آدم، با بقایای انسان های پیشین - که قبل از خلقت آدم و حوا در روی زمین زندگی می کردند - ازدواج کردند و از گفت وگوی خدا با فرشتگان درباره آفرینش آدم در روی زمین، استفاده می شود که قبل از آدم و حوا انسان هایی در روی زمین زندگی می کردند. البته نظری سوم هم برخی مطرح نموده اند که می توان این نظر را از نظر دوم بهتر دانست و آن این است که به علت نبود اشخاصی که بتوانند با فرزندان آدم(ع) ازدواح نمایند عده ای از فرشتگان و جنیان به فرمان الهی به گونه ای به زمین هبوط نمودند که توانستند با هابیل و قابیل ازدواج کنند تا نسل بشر ادامه یابد.



      

عاشقانه با معشوق!

 

 

مولای من!

 


من نشانی از تو ندارم اما نشانی ام را برای تو می نویسم!

 

 


در عصرهای انتظار به حوالی بی کسی قدم بگذار!

 


خیابان غربت را پیدا کن و وارد کوچه پس کوچه های تنهایی شو !

 


کلبه غریبی ام را پیدا کن!

 


کنار بید مجنون خزان زده و کنار مرداب آرزوهای رنگی ام،

 


در کلبه را باز کن به سراغ بغض خیس پنجره برو!

 


حریر غمش را کنار بزن مرا خواهی دید....

 


 

با بغضی کویری که غرق عصاره انتظار است!


 




      

امان از لحظه غفلت

هیـچ داری از دل مهـــدی (عج)خبـر ؟ گریه های هــر شبـش را تـا سحــر ؟ 

 

اوکـه اربـــاب تمـــام عـالــم است من بمیـرم ، سر بـه زانـوی غــم است 

 


شیعیان ، مهدی غریب و بی کس است جـان مـولا معصیـت دیگـر بـس است

 


شیعیـان ، بس نیست غفلـت هایمان ؟ غــربــت و تنهـایــی مولایــمــان ؟ 

 


مـا عبیــد و عبــد دنیـــا گشته ایـم غافــل از مهــدی زهــرا گشته ایــم 

 


مـن کـه دارم ادعــــای شیـعــه گی پاسخــی دارم  بـه جــز شرمنـدگی ؟

 





      

طعم مرگ!

خواهرم!


شما خسته نشدی از جلوه نمایی تن در بازار اسیران هوی و هوس !؟

خسته نشدی از حقارت و ضلالت ... !؟

خسته نشدی از خون کردن دل مهدی فاطمه !؟

خسته نشدی از عهد شکنی های پیاپی ات با خداوند...

مرگت که رسید ؛

جسمی که سال ها مایه ی فخر فروشی و جذب نگاه های هرزه بوده رهایت می کند

آن وقت تو هستی و کوهی از گناه !

تو هستی نگاه های تحقیر آمیز ...

تو هستی و نگاه های اهل بیت و شهداء

کمی به خودت بیا

 

 



      
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >